BOX - Set de Duș Ascuns cu Baterie Termostatică - Cod: BXYZNEBT

Deante
2.899,00 RON 3.690,00 RON
Deante
Transport Gratuit
Cod produs - SKU BXYZNEBT

Descriere

Redefiniți experiența dvs. de baie cu BOX, setul de duș ascuns cu baterie termostatică. Combinând calitatea superioară a materialelor cu o estetică inovatoare, acest set este un element esențial pentru orice baie modernă.

Caracteristici Principale:

  • Finisaj Nero: Acest finisaj negru intens și sofisticat nu doar că adaugă un aspect elegant băii dvs., ci este, de asemenea, ușor de curățat și durabil, menținându-și frumusețea de-a lungul timpului.

  • Instalare Ascunsă: Estetica curată și modernă este garantată prin instalarea ascunsă, care ascunde toate componentele nedorite și lasă doar elementele de design elegante la vedere.

  • Baterie Termostatică: Capul termostatic vă permite să setați și să mențineți temperatura apei la nivelul dorit, evitând fluctuațiile de temperatură și creând astfel o experiență de duș confortabilă și sigură.

  • Sistem Anti-răsucire: Acest sistem inovator împiedică răsucirea furtunului, protejând astfel componentele interne și prelungind durata de viață a setului de duș.

  • Para de Duș cu Sistem Anti-Calc: Para de duș este echipată cu un sistem anti-calc care facilitează îndepărtarea depunerilor de calcar, menținând astfel performanța și estetica produsului.

  • Materiale de Top: Fabricat din materiale de înaltă calitate testate în laborator, acest set de duș garantează o durabilitate și fiabilitate excepționale.

  • Flexibilitate în Asamblare: BOX vă oferă flexibilitatea de a instala partea ascunsă acum și de a alege oricând elementele externe, conform preferințelor dvs. de design.

  • Durabilitatea Produsului: Corpul robinetului este fabricat din alamă de cea mai bună calitate, garantând o durată lungă de viață a produsului.

Beneficiați de o garanție generoasă de 7 ani, care atestă încrederea noastră în calitatea și durabilitatea acestui produs excepțional.Detalii

SKU
BXYZNEBT
Greutate
5 kg
Brand
Montaj
Inacastrat
Culoare / finisaj
Negru

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review