21%

BOX sistem de dus incastrat BXYZNEAT

Deante
2.899,00 RON 3.690,00 RON
Deante
Transport Gratuit
Cod produs - SKU BXYZNEAT

Descriere

BOX - Set de Duș Ascuns cu Baterie Termostatică - Cod: BXYZNEAT

Pregătiți-vă să experimentați un nou nivel de lux și confort în baia dvs. cu setul nostru de duș ascuns BOX, echipat cu o baterie termostatică și o gamă de caracteristici care îmbunătățesc experiența de baie.

Caracteristici Principale:

  • Finisaj Nero: Bucurați-vă de estetica profundă și captivantă a finisajului Nero, care nu doar aduce un ton de sofisticare în baia dvs., dar este și durabil și ușor de întreținut.

  • Instalare Ascunsă: Un design modern care păstrează liniile curate și minimaliste ale băii dvs., ascunzând componentele nedorite și evidențiind doar elementele de design rafinate.

  • Cap Termostatic: Un instrument indispensabil care permite reglarea precisă a temperaturii apei, asigurând un confort constant și evitând fluctuațiile nedorite de temperatură.

  • Sistem Anti-răsucire: Preveniți răsucirea neplăcută a furtunului datorită sistemului nostru anti-răsucire, care menține durabilitatea și funcționalitatea produsului.

  • Para de Duș Anti-calc: Un sistem inovator care facilitează îndepărtarea depunerilor de calcar, permițându-vă să mențineți dușul în condiții optimale cu efort minim.

  • Asamblare Convenabilă: Designul flexibil vă permite să instalați partea ascunsă a BOX-ului acum și să alegeți elementele externe ulterior, permițând o integrare perfectă în designul băii dvs.

  • Materiale de Înaltă Calitate: Combinând durabilitatea și fiabilitatea, acest set de duș este fabricat din cele mai bune materiale, testate în laborator pentru a garanta o durată lungă de viață.

  • Garanție de 7 Ani: Investiți cu încredere în acest set de duș, știind că vine cu o garanție substanțială de 7 ani care atestă calitatea și fiabilitatea produsului.


Detalii

SKU
BXYZNEAT
Greutate
5 kg
Brand
Montaj
Inacastrat
Culoare / finisaj
Negru

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review