Profil de extindere negru la perete deante

Deante
305,90 RON
Deante
Transport Gratuit
Cod produs - SKU XKC00PN02

Descriere

Informatii suplimentare

  • lungimea profilului: 200 cm, lățimea totală: 8,5 cm
  • montat între profilul cabinei atașat de perete și partea fixă a cabinei
  • raza de ajustare cu profil: de la 2 la 6 cm
  • Se potrivește la cabina de duș:  Abelia, Kerria, Kerria Plus, Alpinia și Cubic


XKC00PC02_instr_422715

Profilul de lărgire vă permite să reglați ușa la dimensiuni non-standard ale locașului sau să reglați cabina la locul de instalare. De asemenea, vă permite să reduceți curbura pereților și să măriți dimensiunea cabinei cu câțiva centimetri.

 

Nivelarea curburii pereților

Cabina este destinată instalării pe pereți drepți, dar se întâmplă adesea ca poziția verticală perfectă să nu fie menținută. Profilurile standard de perete permit, de obicei, aproximativ 1,5 cm (în funcție de seria cabinei) nivelarea curburii pereților. Dacă acest lucru nu este suficient, profilele de extensie permit reglarea suplimentară de până la 4 cm.

 

Adaptare la locul de instalare

Profilul vă permite să măriți dimensiunea nominală a cabinei sau ușii de adâncitură. Uneori, o cabină de duș sau o ușă de adâncime de dimensiuni standard este prea mică de câțiva centimetri pentru a se potrivi în adâncitura pregătită. Apoi, puteți utiliza profiluri de extensie care vor crește dimensiunea nominală - fără a fi nevoie să comandați produsul la dimensiune.

 

Exemplu de ușă adâncită: lățimea adânciturii este de 94 cm, dimensiunea standard a unei uși adâncite este de 90 cm. Putem instala o ușă standard (90 cm) în adâncitură și putem umple golurile cu un profil de până la 4 cm (în funcție de modelul selectat al ușii de adâncitură).

 

Exemplu de cabină: în cazul unei cabine de 90 x 90, dimensiunea laterală maximă este de 90 cm, măsurată de-a lungul conturului exterior. Gresia, pe de altă parte, a făcut un mortar pe podeaua băii pe 92 de centimetri. Datorită profilului de lărgire, cabina poate fi poziționată astfel încât banda de prag sau sticla să fie la același nivel cu îmbinarea.

 

Profilul extensiei se potrivește:

• Cabine Abelia, Kerria, Alpinia și Cubic,
• Uși încastrate lunare,
• Ecrane pentru cadă Alpinia,
• Sistem de cabină Kerria Plus.

Detalii

SKU
XKC00PN02
Greutate
1 kg
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review