Silia Oglindă cosmetică - iluminare cu LED finisaj negru ADI_N812

Deante
799,00 RON 940,90 RON
Deante
Transport Gratuit
Cod produs - SKU ADI_N812

Descriere

Alege-ți culoarea deschisă


Temperatura de culoare a luminii este exprimată în Kelvin, lumina zilei este de aproximativ 4000-5500. Oglinzile din seria Silia au o reglare lină a culorii luminii: de la 2700K (caldă) la 6500K (rece). Adaptați temperatura luminii la interior sau la ora curentă a zilei.


Lumina LED


Lumina LED distribuită uniform în jurul oglinzii permite iluminarea precisă a feței. Această lumină se schimbă treptat de la cald la rece și invers. În plus, oglinda are o memorie încorporată care vă permite să vă amintiți ultimele setări.

Încărcare USB de tip C


Oglinda functioneaza fara a fi conectata la o priza, deoarece se incarca prin USB tip C. Bateria incorporata tine 4-6 saptamani de utilizare, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la accesul constant la sursa de alimentare.

mărire de 3x


Este mărirea optimă pentru machiaj sau activități de îngrijire de zi cu zi.

O oglindă cosmetică este un design perfect și o utilizare practică. Ceea ce le deosebește este schimbarea treptată a culorii luminii LED de la cald la rece și invers. Oglinda este de sine statatoare, poate fi amplasata in baie sau pe masa de toaleta. Pot fi pliate și împachetate pentru o călătorie sau o călătorie de afaceri. 

Detalii

SKU
ADI_N812
Categorii
Greutate
1 kg
Brand
Culoare / finisaj
Negru
Seria
Silia
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review