Cabina de duș cu uși pliabile reprezintă o soluție inovatoare și practică pentru orice baie modernă. Această cabină combină funcționalitatea cu designul inteligent, oferindu-vă o experiență de duș confortabilă și eficientă, în timp ce economisește spațiu prețios în baia dvs.

Ușile pliabile ale cabinei de duș adaugă un element de versatilitate și comoditate. Designul pliabil permite ușilor să se deschidă în interior sau în exterior, fără a ocupa prea mult spațiu în jurul cabinei. Acest aspect este deosebit de valoros în băile mai mici, unde spațiul este limitat și optimizarea utilizării acestuia este esențială.

Această cabină de duș este concepută pentru a vă oferi o experiență de duș plăcută și relaxantă. Materialele de calitate superioară asigură durabilitatea și rezistența în timp, iar designul ergonomic al ușilor pliabile facilitează accesul și ieșirea din cabină. 

Pe lângă funcționalitatea sa, cabina de duș cu uși pliabile adaugă și un aspect elegant în baia dvs. Finisajele și designul contemporan se integrează armonios în orice amenajare interioară, adăugând un plus de stil și eleganță.

În concluzie, cabina de duș cu uși pliabile reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută eficiență spațială și funcționalitate în baie, fără a compromite designul. Versatilitatea ușilor pliabile, combinată cu durabilitatea și estetica superioară, fac din această cabină de duș o investiție valoroasă pentru fiecare baie modernă.

https://www.obisan.ro/catalog/tag/kerria

https://www.obisan.ro/catalog/cabine-dus-621239/filtru-tip-deschidere-pliabil-78

New 2021 Black - negru mat 

https://www.obisan.ro/catalog/tag/black
Ce contine un set de dus de pe situl Obisan?

https://www.obisan.ro/catalog/sistem-de-dus-637642


Ce tip de cabina sa aleg?

Semirotunda:

cu doua usi care se deschid in exterior sau interior

cu doua usi care se deschid doar in exterior

cu o singura usa (reversibila deschiderea stanga sau dreapta)


Patrata:

cu doua usi care se deschid in exterior dar si in interior

cu doua usi care se deschid doar in exterior 

cu o parte fixa si o usa batanta cu deschidere doar in exterior (reversibila cu montaj pe stanga sau pe dreapta)

cu doua usi pliabile in ineriorul cabinei

Dreptunghiulara / asimetrica:

cu o parte fixa si usa batanta cu deschidere in exterior

Usa de nisa (o singura usa intre doi pereti):

usa pivotanta 

usa pliabila 

usa batanta


Sistem de hidromasaj  Multi-System


Cum sa scapi de stresul acumulat pe tot parcursul zilei? Un duș scurt vă va ajuta să vă relaxați, în timp ce o baie buna va îmbunătăți starea pielii și va aduce alinare mușchii încordați. Schimba o baie obișnuită într-un  beneficu cu sistem de hidromasaj de duș - Multi-System. 


Multi-system-kwadratowy_peonia_zero_haczyki_55957_l_788507
Multi-System este un sistem de hidromasaj complet ascuns oferind odihnă și relaxare în duș. Cel mai nou set al nostru este echipat cu un vârf de duș din oțel, cu dimensiuni de 30x30cm, 6 duze de  corp și un duș de mână cu un conector unghiular. Opțiunile particulare pot fi activate prin rotirea ramificaților funcție în direcția dorită. Utilizatorii pot alege un flux de ploaie blând de la duș de deasupra capului, ceea ce este de neprețuit dacă doriți să ușurare întregul corp, sau un flux puternic de jet de apa  care curge din duze pe corp si maseaza diferite parti ale corpului, de exemplu, umeri, coapse. Duzele sunt  reglabile lucru care permit o reglare ușoară, care este deosebit de util pentru oamenii de diferite înălțimi ale corpului. Celelalte două comutatoare sunt responsabile pentru temperatura apei și intensitatea fluxului. Mixerul termostatic este în siguranță în utilizare, deoarece protejează împotriva opăriri.


Multi-System este o soluție ideală pentru cei care nu au timp să caute alte sistem de hidromasaj separate. Modelul este format din toate elementele necesare care se potrivesc unul cu altul, în ceea ce privește utilizarea și estetică. forma pătrata se încadrează în tendințele geometrice la modă și, prin urmare, cel mai recent produs al Deante arată excelent în băi minimaliste. Oferta noastră conține, de asemenea, o alternativă rotundă.


https://www.obisan.ro/cumpara/multi-system-set-de-dus-cu-baterie-duze-para-de-dus-dispersor-fix-7729839


https://www.obisan.ro/cumpara/multi-system-set-de-dus-cu-baterie-duze-para-de-dus-dispersor-fix-7729838
Anemon şi Cynia - seturi complete de montat sub tencuială


Formele geometrice, liniile curate şi blocurile minimaliste sunt factorii determinanți ai unei băi bine concepute, care timp de mulți ani de zile nu-şi va pierde actualitatea.Garanţia aranjamentului atemporal sunt elementele de montat sub tencuială şi care sunt montate în zona duşului.
Anemon şi Cynia sunt noutăţi care permit crearea unei băi de vis. 

Montajul sistemului sub tencuială permite ascunderea în perete a tuturor conductelor şi conexiunilor, ceea ce permite obţinerea unui spaţiu suplimentar modern. Seturile noastre cele mai noi se compun ideal în stilul minimalist, care ocupă locul întâi în branşa decoraţiunilor de interioare. Cynia şi Anemon reprezintă seturile mult aşteptate de clienţii noştri, care îmbogăţesc seriile deja existente. Datorită acestor seturi practice nu este nevoie să alegeţi fiecare element separat. Anemon iese în evidenţă datorită formelor simple, care se bazează pe pătrate şi dreptunghiuri. La rândul său setul Cynia este caracterizat prin ovale delicate.

Seturile acestea de montat sub tencuială sunt compuse din capul superior cu suport, baterie cu comutator de funcţii şi dispersor cu furtun pe racord unghiular. Capul superior este ultra-subţire (4 mm grosime), şi de aceea se umple foarte repede cu apă. Procesul de picurare a apei după baie este redus la minimum, ceea ce duce la economisirea consumului de apă. Suplimentar, capul superior şi dispersorul sunt echipate în sistem anti-calc, care facilitează îndepărtarea depunerilor de calcar.

Toate elementele seturilor sunt fabricate din materiale de înaltă calitate. Bateriile ascunse sub tencuială Anemon şi Cynia au o garanţie de 7 ani.

https://www.obisan.ro/catalog/tag/set-de-dus-incastrat


Colecţia Hyacint într-un negru nobil


Mai ales pentru cei care urmează cele mai recente trenduri (tendinţe) din designul interior, am pregătit o nouă paletă de culori pentru colectia Hyacint. Seria este acum disponibilă intr-un finisaj negru şic, accentuat prin elemente cromate. Adaosurile în negru, sub forma de vopsele, tapete, iluminare si numeroasele accesorii conferă interiorului un stil rafinat. Utilizând trendurile de design predominante si moderne, am decis să va prezentăm un finisaj nou al seriei, elaborat de Malgorzata Ploskońska. 


Aranżacja

Bateriile de lavoar Hyacint, intr-o paletă inchisa de culori, satisfac asteptările oamenilor care caută idei curajoase şi care apreciază solutiile de durată. Finisajul închis, elegant, ţine în echilibru lumina si formele zvelte, elaborate de Malgorzata Ploskońska. Suprafetele corpurilor sunt plăcute la atingere si contrastează in mod interesant cu planurile lucioase ale mânerelor si  orificiilor cromate. Accesoriile negre ies in evidenţă pe cadă sau pe chiuvetă ori pe faianţa albă sau acromatică (neutră).


Bateriile de lavoar Hyacint sunt deosebite nu numai datorită designului lor modern dar şi datorita durabilităţii remarcabile. Modelele pentru lavoar sunt dotate cu un sistem eco-clic, adică un robinet cu mâner având două faze, reducând astfel consumul de apă cu pana la 50%. In plus, un aerator mobil ajută la direcţionarea precisă a jetului de apă. Dopurile speciale de tip click-clack din chiuvetă sau din bideu, vă permit o deschidere-închidere uşoară a scurgerii de apă.

Colecţia este disponibilă în trei finisaje de ultimă oră: negru-crom, alb-crom şi crom clasic. Acum, putem alege între câteva modele variate: chiuveta, cadă, duş şi bideu. Seria este întregită de o coloană de duş şi un duş tradiţional.


https://www.obisan.ro/catalog/tag/hiacynt


Jaskier - coloană de duş universală pentru căzi şi cabine de duş


Cum să îmbunătăţim funcţionalitatea căzii şi a cabinei noastre de duş? Pur şi simplu alegând noul nostru produs JASKIER – o coloană de duş - una dintre puţinele modele de pe piaţa poloneză dedicată atât iubitorilor de duşuri, cât şi celor cărora le place o baie în cadă într-o spumă parfumată. 


Deante_deszczownia_Jaskier_324921

Proprietarii de băi mici întâmpină dificultăţi atunci când vine vorba de a face o alegere între o cadă de baie sau o cabină de duş. Mulţumită acestui produs nou ambele modalităţi de baie primesc funcţii noi. Proprietarii de cabine de duş primesc un acces rapid la gura principală de apă, care este de mare ajutor la umplerea unui bol sau a unei găleţi. Iar, pasionaţii de stropi, într-o baie pot profita de un duş suplimentar deasupra capului oferind un masaj delicat al întregului corp.


Coloana de duş Jaskier a fost echipată cu un sistem ingenios de comutare a debitului de apă din diferitele surse. Pentru comparaţie, un set compus dintr-o baterie de baie standard şi un set de duş necesită o dublă comutare a funcţiei – prima dată comutarea bateriei şi apoi cel al setului de duş. În acest timp, soluţia utilizată de Jaskier este sub forma unui buton uşor manevrabil, care vă permite schimbarea fără probleme a jetului de apă din 3 surse diferite - gura principală, duşul de mână şi duşul deasupra capului. Mai mult, înălţimea duşului deasupra capului poate fi reglată între 110 şi 120 cm, adaptată la nevoile utilizatorului.

Modelul iese în evidenţă nu numai datorită funcţionalităţii sale superioare, cât şi prin aspectul său modern. Un corp subtil şi formele rotunjite asigură aspectul perfect atât în interioare minimaliste cât şi în cele de stil scandinav.

Produsul completează un set care este alcătuit, printre altele, din baterii de baie cu un mâner conic distinctiv. Calitatea înaltă a materialelor şi fiabilitatea lor sunt susţinute de o garanţie de 5 ani.

https://www.obisan.ro/cumpara/set-de-dus-jaskier-6902318Aeratorul START/STOP – economisește apa cu o singură atingereCât efort trebuie să depunem ca să economisim consumul zilnic de apă cu 50%? E suficient sa facem o singură mișcare, apăsând butonul aeratorului START/STOP. Fără murdărirea armaturii și transferul de microbilor. 


Aerator
Aerator
În timpul activităților din bucătărie și toaleta cotidiană zeci de litri de apă ne trec printre degete. Închiderea și deschiderea robinetului, sau rotirea rozetelor este de obicei prea solicitantă. Din această cauză montajul unui aerator igienic este o soluție perfectă, care ne ajută să economisim litri de apă. Acest dispozitiv mic este amplasat la capătul țevii de scurgere a bateriei – este suficient să desfaceți aeratorul pe care îl aveți și să-l înlocuiți cu aeratorul START/STOP.


Bucătăria și baia sunt locurile în care nu doar soluțiile pro-ecologice dar și cele de igienă sunt foarte necesare. Spălând vasele și clătind fructele și legumele de multe ori utilizăm mai multă apă decât este necesar în realitate. În timpul activităților din bucătărie deschidem mașinal robinetul și nu atragem atenția asupra litrilor de apă pe care îi consumăm fără folos zilnic. În plus, adesea pregătind colțunași, amestecând carnea tocată sau tăind peștele adesea avem mâinile murdare. În aceste situații, pornirea robinetului fără atingerea manetei și murdărirea acesteia de grăsime, aluat și bacterii care se află în carne este foarte complicată și aproape imposibilă. Generăm cheltuieli inutile nu doar în bucătărie, dar și în baie, de e. spălând dinții.

O soluție a acestor probleme este utilizarea aeratorului START/STOP, care permite reducerea consumului de apă cu 48%. Utilizarea cotidiană a aeratorului este deosebit de ușoară. Trebuie să mișcați maneta bateriei stabilind temperatura dorită a debitului de apă. Debitul de apă este pornit și oprit cu ajutorul unui buton care se află pe dispozitiv. Apa curgătoare ne va spăla mâinile murdare și în același timp va curăța aeratorul. În timpul spălării dinților e suficient să faceți o singură mișcare, pentru a economisi câțiva litri prețioși de apă.

Aeratorul START/STOP poate fi instalat într-un mod foarte simplu, aproape la toate bateriile. Este adaptat pentru filetul cel mai popular M24x1. În plus, deține un adaptor pentru filetele M22x1. Aeratorul nu este doar foarte simplu de utilizat, dar și ușor de menținut în curățenie.

https://www.obisan.ro/cumpara/aerator-start-stop-deante-7729870
Saune cu infrarosu, cu rezistente ceramice sau Carbon-Magneziu SANOTECHNIK


CALDURA ESTE PUR SI SIMPLU SANATOASA!

De mii de ani caldura este folosita pentru cresterea bunastarii si pentru atenuarea durerilor aparute atat in afectiuni ale aparatului loco-motor, cat si la nivelul sistemului osos. Veti descoperi si dumneavoastra efectul termic de relaxare si regenerare care actioneaza asupra corpului, spiritului si sufl etului! Razele infrarosii ne ofera o caldura deosebita. Ca sursa de energie solara, aceste raze ne alimenteaza zilnic cu energie constructiva si caldura binefacatoare. Prin energia primita de la razele infrarosii, mai ales corpul uman se incalzeste din interior: este stimulata circulatia, se accelereaza metabolismul si se intareste sistemul imunitar. Din acest motiv razele infrarosii nu sunt folosite doar pentru incalzire, pentru a induce o stare de bine, ci si in medicina.


Pe langa sanatatea fizica, caldura intensa a razelor infrarosii echilibreaza si starea dumneavoastra emotionala. Numai atunci cand corpul, spiritul si sufletul sunt in echilibru, frumusetea, atat interioara, cat si exterioara, straluceste in adevaratul sens al cuvantului. Aceasta caldura placuta va ofera o relaxare pe toate planurile, va face sa uitati pentru cateva clipe cotidianul si sa va puteti reface puterile in liniste.


Instructiuni de utilizare ale saunelor cu infrarosu.

Nu trebuie sa intrati in saunele cu infrarosii nici infometati, nici cu stomacul plin. Inainte de a vizita o sauna cu infrarosu beti o cantitate moderata de lichid (in special, nu beti alcool) intrucat lichidele inhiba efectul de eliminare a toxinelor si toxinele din celule nu pot fi eliminate. Dupa ce ati vizitat o sauna cu infrarosu ar trebui sa consumati multe lichide (minim 1 litru de apa).

Pentru a curata pielea inainte de a intra in sauna cu infrarosu este bine sa faceti un dus cu apa calduta. Deasemenea uscati bine pielea de transpiratie in permanenta, pielea uscata transpira mai mult astfel sauna este mai eficienta! Dupa ce a folosit sauna cu infrarosu, primul lucru ce trebuie facut este sa curatati caile respiratorii respirand aer rece. La final ar trebui sa racoriti pielea sub apa rece.


CULORILE SI EFECTUL LOR!

 ROSU

 - intareste puterea de autovindecare

 - vitalizeaza

 - actioneaza ca stimulent

 - confera energie

 VERDE

 - are efect de echilibrare

 - are efect de armonizare

 - ajuta la relaxare dupa o zi  obositoare

 ALBASTRU

 - intareste capacitatea de concentrare

 - sporeste increderea

 - are efect de clarificare

 - sporeste increderea in sine

 GALBEN

 - culoarea soarelui ce creaza o stare de  relaxare

 - transmite lumina, veselie si bucurie

 - simbolizeaza cunoasterea, intelepciunea,  ratiunea si logica


LEMNUL ESTE UN PRODUS NATURAL

Lemnul este un material de constructie foarte popular si se distinge printr-o rezistenta mare, greutate redusa si multitudinea posibilitatilor de prelucrare. Intrucat in cazul lemnului este vorba de un produs natural, in practica se ajunge la caracteristici neinfluentabile, cu toate ca materialele au fost selectate cu grija si se folosesc cele mai moderne tehnici de finisare.

Atat in timpul productiei, la ambalare si in timpul transportuluui se acorda o atentie deosebita. Este vorba de speciile lemnoase brad canadian (Hemlock), cedru si bambus. Fiind lemn de esente foarte moi, locurile de apasare si zgarieturile neesentiale pot fi reclamate doar conditionat.


- BRAD CANADIAN (HEMLOK) - Este un conifer care se caracterizeaza printr-un continut foarte redus de rasina si putine noduri de ramuri. Pe langa o greutate redusa are si o colorit uniform si o structura clara, dar nu prea accentuata.

- CEDRU - Uleiurile naturale din lemnul de cedru au un miros particular. Culoarea sa naturala ii confera un aspect viu.

- BAMBUS - Bambusul are in componenta doar o parte redusa din materialul lemnos lignina. Elementul preponderent este cuartul. Aceasta ii confera lemnului rezistenta si consistenta in timp.