S.C. INSESA SANOSERV INSTAL S.R.L. este o societate comerciala cu capital privat, integral romanesc, are sediul social in Ploiesti, B-dul Republicii Nr.169.

Cu o experiență de 10 ani în domeniul obiectelor sanitare, Obisan se evidențiază ca un lider de încredere în furnizarea soluțiilor de igienă și confort. Dedicat calității neclintite, Obisan a construit o reputație solidă bazată pe standardele sale ridicate. Fiecare produs vandut de Obisan este un exemplu elocvent al atenției la detalii și al materialelor de înaltă calitate.

De-a lungul timpului, Obisan a devenit sinonim cu raportul excelent între preț și calitate. Fie că este vorba despre obiecte sanitare pentru spații comerciale sau rezidențiale, Obisan își menține angajamentul de a oferi produse superioare la prețuri competitive. Cu o echipă dedicată de experți, Obisan a reușit să creeze soluții inovatoare și durabile care satisfac nevoile clienților într-un mod excepțional.

Ce face cu adevărat Obisan să iasă în evidență este atitudinea sa orientată către client. Fiecare proiect este abordat cu o pasiune de a depăși așteptările și de a răspunde cu precizie cerințelor clienților. Feedback-ul și satisfacția clienților sunt punctele de plecare pentru a continua să se perfecționeze. În plus, spiritul de autodepășire este încorporat în cultura companiei, iar acest lucru se reflectă în fiecare detaliu al produselor și serviciilor Obisan.

În concluzie, Obisan reprezintă un brand solid și respectat în industria obiectelor sanitare, cu o istorie impresionantă de 10 ani în spate. Calitatea intransigentă, atenția acordată clienților și dorința constantă de a inova îi definesc caracterul unic. Pentru cei care caută soluții sanitare superioare, Obisan rămâne alegerea de top, garantând o experiență de neuitat în fiecare detaliu.