Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Obiecte Sanitare (obisan.ro)

Site-ul Obiecte Sanitare (obisan.ro) este operat de societatea INSESA SANOSERV INSTAL SRL, cu sediul in B-dul Republicii Nr.169, Prahova, Ploiesti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J29/1247/2013. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Obiecte Sanitare (obisan.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Obiecte Sanitare (obisan.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanța de Urgentă 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative si  Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul Obiecte Sanitare (obisan.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Obiecte Sanitare (obisan.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Obiecte Sanitare (obisan.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Obiecte Sanitare (obisan.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Obiecte Sanitare (obisan.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Obiecte Sanitare (obisan.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email insesaoffice@gmail.com

Daca nu sunteti pe deplin multumiti de  produsul  achizitionat de la www.obisan.ro, il puteti returna  in termen de 14 zile conform regulilor de retur de mai jos.

Mentiune speciala : 

Ordonanța de Urgentă 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative

a-  Dreptul de retur in 14 zile  se adreseaza clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.obisan.ro;

b-  Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile , fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, prin trimirterea unui e-mail in care acesta ne solicita acest lucru.

Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

c- Atentie! Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online si livrate prin curier.

d-  Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

e- Termenul de 14 zile se calculeaza de la data la care produsele au fost receptionate de catre client.

f-  Produsul returnat:

  • va fi in aceeasi stare in care a fost livrat;
  • va insotit de ambalajul original, cu toate accesoriile si consumabilele aferente, dupa caz, si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, certificat garantie, manuale de utilizare, etc) ;
  • nu va prezenta urme de utilizare, montare, uzura, lovire, modificare sau consum, atat in cazul produselor cat si ale accesoriilor sau/si consumabilelor ce insotesc produsele returnate;
  • in cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, un singur produs va fi acceptat desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

g- Obisan.ro isi rezerva dreptul de a refuza returul produsului daca acest tip de produs a mai fost returnat de acelasi client;

h- Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile de retur, in functie de optiunea dvs., puteti alege un alt produs sau rambursarea sumei platite pentru respectivul produs. In cazul inlocuirii produsului cu un altul de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre client.

- Pentru ale informatii legate de returul produselor aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari pe adresa de e-mail: insesaoffice@gmail.com