Pornirea apei reci se face prin rorirea manerului spre STANGA cu 90 grade, iar pornirea apei calde se face prin rotirea manerului spre DREAPTA. Cine nu stie poate strica prin fortarea manerului. Bateria vine cu doua garnituri tip filtru care impiedica intrarea particulelor solide mari care pot strica bateria. Suntem foarte multumiti de calitatea produsului.

Zsolt Csiby

Produsul corespunde conform descrierii si arată exact ca in poza. Sunt foarte încântat de finisaje si de sistemul anticalcar mai ales dacă aveți probleme cu instalația si este calcaroasa. Recomand 100%


D. Alexandru

Recomand cu incredere site-ul si produsele. Am cumparat o gama variata de produse de la wc-uri, bideu pana la baterii si cabinele de dus.Produsele sunt de calitate superioara fabricate in Polonia, calitativ mult peste brand-uri cu renume de pe piata dar fabricate prin China. Am primit consiliere telefonica pentru alegerea celor mai bune solutii in functie de bugetul si spatiul pe care il aveam.Foarte profi si prompt, lucru mai rar in ziua de astazi. Produsele le-am achizitionat si montat acum un an dar s-au pastrat ca noi.

Ovidiu

Cristina P.

"Incantat de obiectele de la dvs."

Florin R.

Am cumpărat un set de dus si am rămas plăcut surprins  de calitatea materialelor folosite si de modul de prezentare al produsului.

Sunt mulțumit si consider prețul plătit un preț corect mai ales ca este complet si nu trebuie sa stai tu sa faci puzzle-uri ca sa îți cumperi un dus.


Dan

Am primit solicitarea de a oferi un feedback si am considerat ca merita sa îmi răpesc din timp si sa fac acest lucru.

Detin aceasta chiuveta si bateria cumparate de la Obisan marca Deante.

Livrarea a fost făcută de curier - ok.

Cel mai mult pentru mine a contat suportul oferit de aceasta companie si recomandările pe care le-am primit pentru achiziția celei mai bune variante pentru nevoile mele.

Pe aceata cale va mulțumesc încă odată.

Va doresc numai de bine si succes in continuare pentru tot ce vreți sa realizați.

Alex M.


Alex M.